Vi tror på framtiden och satsar på en Radioloppis i Änga - Väderstad. Centralt beläget nära E4. Under tak vid regn. Skriv in detta viktiga datum i din almanacka. Och boka gärna bord redan nu via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Bordspris 50 kronor. Vi börjar runt kl 10 och håller på så länge det finns någon kvar.

Brasklapp - beroende på myndigheternas beslut kan loppisen bli inställd.

Välkomna till en trevlig radiodag hälsar SK5SM

20210531 SM5DK

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QSL-högen hos SSA har nu vuxit till 130 kg, MEN idag (6/5) har sorteringsarbetet börjat, så det ljusnar på fronten.

Det kommer förstås att dröja ett bra tag till, innan korten via distriktet har sipprat ner till oss i Linköping. Som vanligt: Håll avstånd och HÅLL UT!

73 de SM5DK

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varje onsdag träffas vi digitalt från kl 18.00 och framåt, tills samtalsämnena är slut.

VÄLKOMMEN att vara med. Klicka på länken: https://meet.jit.si/sk5as

73 SM5DK 20210414

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Enligt Amatörradionyheterna meddelar SM0BYD att det den 3 april fanns 114 kg osorterade QSL på SSA:s kansli.

Sorteringen planeras att börja den 6 maj (om coronaläget tillåter), så det lär dröja ett tag till innan nya QSL anländer till Linköping. Håll ut!

73 de SM5DK

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kallelse till årsmöte Linköpings Radioamatörer år 20212021 års årsmöte påverkas av pågående pandemi och gällande pandemilag. Enligt begränsningsförordningen begränsas privata sammankomster i föreningslokaler och andra platser till en deltagargräns om max 8 personer.

Föreningens stadgar kräver att årsmöte hålls före den 15/3. Detta innebär att styrelsen kommer hålla ett årsmöte som ren formalitet. Styrelsen uppmanar att föreningens medlemmar inte deltar.

Ett extra årsmöte är tänkt att hållas i september som vi hoppas kunna genomföra på traditionellt vis i Flygets hus.

Styrelsen kallar till ett ordinarie årsmöte söndagen den 14/3-2021. Mötet kommer endast besluta att samtliga frågor skjuts framåt till ett extra årsmöte onsdagen den 15/9-2021 kl 19:00 i Flygets hus med förtäring.

Dagordning för båda årsmötena är bifogade i denna kallelse. Om lagstiftningen inte tillåter sammankomster i september kommer annan lösning krävas för att genomföra årsmötet på utsatt datum. Motioner emottas till mötet i september. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 1/8-2021.

Endast deltagare i styrelsen förväntas delta i det ordinarie årsmötet.

 

Gunnar -AKL

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------